Gratis suggestie aanmelden!
Nieuw!
Vakantiehuis
kopen
|
|
Provincie: |
Noord-Holland |
Gemeente: |
Amsterdam |
Activiteit: |
Activiteiten |
|
Bierbrouwerij |
|
|
Contactpersoon: |
Brouwerij t IJ |
Adres: |
Funenkade 7 |
|
1018 AL Amsterdam |
Telefoon: |
020-6228325 |
Fax: |
020-5286238 |
E-mail: |
info@brouwerijhetij.nl
|
Internetadres: |
www.brouwerijhetij.nl
|
|
|
Bierbrouwerij 't IJ maakt bieren van uitsluitend 'biologische' grondstoffen en zijn door SKAL gecertificeerd. Maak kennis met onze bieren, bestel ze in de kroeg, kom langs voor een rondleiding of bezoek ons proeflokaal.
Sinds de start maken we eigenlijk drie soorten bieren; Standaardbieren zoals Plzen (5%), Natte (6,5% - trappist type), Scharrel-IJwit (7%), Zatte (8%), Struis (9%) en Columbus (9%)
Seizoensbieren: IJbok (6,5%), Paasij (7%) en IJndejaars (9%)
Gelegenheidsbieren: Vlo, Bulderbos Bier, Kalenderpanden Dok Bier en Tiendejaars Bier
BIOBIER: Al onze bieren zijn gemaakt van uitsluitend 'biologische' grondstoffen en zijn door SKAL gecertificeerd.
Zegening: Voor een luttel eurootje extra kunnen wij uw krat of vat IJbier nu ook zegenen, uiteraard met zuiver IJwater!
Er zijn diverse mogelijkheden voor rondleidingen op onze bijzonder gelegen brouwerij.
Voor kleine groepen (minder dan 20 personen) en individuen is er iedere vrijdagmiddag om vier uur een - gratis - rondleiding door de brouwerij. Je hoeft hiervoor niet te reserveren, gewoon voor 16.00 uur aanwezig zijn in het proeflokaal en aansluiten.
Verder bestaat de mogelijkheid voor een rondleiding op afspraak, op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag. Deze kost € 3.- per persoon zonder proeverij, € 5.- met proeverij. Je betaalt minimaal voor 20 personen.
Het proeflokaal is open van woensdag tot en met zondag van 15.00 uur tot 20.00. Je kunt er al onze bieren proeven en uiteraard ook kopen. De openingstijden van het Proeflokaal zijn van woensdag tot en met zondag, van 15.00 tot 20.00 uur. De brouwerij is vanaf C.S. bereikbaar met bus 22 richting Insulindeweg. Tram 10 stopt bijna voor de deur.
|
|
|
|
|
|
|